• el
  • en
Δερμοκαλλυντικά ZObagi

Το Elixir προσφέρει πρωτοποριακά καλλυντικά-δερματολογικά προϊόντα και ιατρικές αισθητικές θεραπείες που συναντούν τις αντιγηραντικές και κοσμετικές σας ανάγκες

Διορθώστε τα σημάδια του χρόνου με τα δερμο-καλλυντικά ZObagi.

Τα ZObagi είναι φαρμακευτικά καλλυντικά προϊόντα μετά απόιατροφαρμακευτική έρευνα , παράγονται και πωλούνται από τον ιατρό δερματολόγο DrZeinObagi από το 1988 στο Miami, Beverly-Hillsτων Ηνωμένων Πολιτειών. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν στο δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο, επιταχύνοντας την αναγεννητική ικανότητα των κυττάρων του δέρματος και απαλύνοντας λεπτές ρυτίδες, χαλαρό δέρμα, καφέ κηλίδες και ακμή.

Τα προϊόντα διατίθενται μόνο μέσω ιατρείων που ο ιατρός έχει εκπαιδευτεί στο Obagi πρόγραμμα.

Σακούλες ματιών

Απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με την ειδική μεσοθεραπεία που εφαρμόζεται στο ιατρείο μας για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μεσοθεραπείες

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ - ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ - ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Το νεανικό, υγιές δέρμα περιέχει σε αφθονία μια φυσική ενυδατική ουσία που ονομάζεται υαλουρονικό οξύ. Καθώς μεγαλώνουμε, η ηλιακή ακτινοβολία και άλλοι παράγοντες το μειώνουν στο δέρμα μας. Η έλλειψη υαλουρονικού οξέος προκαλεί χαλάρωση του δέρματος, απώλεια της δομής του προσώπου και δημιούργια ανεπιθύμητων γραμμών και ρυτίδων. Αποκαταστήστε τις βιταμίνες, τα μέταλλα κι την χαμένη ενυδάτωση δίνοντας λάμψη στο πρόσωπό σας με την ενέσιμη μεσοθεραπεία.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με PRP

Πήλινγκ-Peeling

Σε όλους τους ανθρώπους ένα παχύ επιφανειακό στρώμα νεκρών κυττάρων καλύπτει την επιδερμίδα. Η απομάκρυνση αυτών των κυττάρων με την πάροδο της ηλικίας γίνεται όλο και με πιο αργό ρυθμό με αποτέλεσμα αυτά τα νεκρά κύτταρα να συσσωρεύονται και να δίνουν την εντύπωση ενός “σκληρού” και θαμπού προσώπου.

Τα πήλινγκ με υδροξυ-οξέα ή με TCA είναι χημικά πήλινγκ που γίνονται στο ιατρείο, ιδανικά για την αποκατάσταση αλλά και διατήρηση της υγείας του δέρματος. Λειτουργούν σαν παράγοντες απολέπισης. Τα χημικά πήλιγκ απομακρύνουν τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα του δέρματος αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό, νεανικότερο. Μετά από μερικές εβδομάδες το δέρμα σας θα φαίνεται πιο φωτεινό, καθαρό, ενώ το αφυδατωμένο δέρμα μετά το πήλινγκ θα είναι ενυδατωμένο και λείο.

Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι τα πήλιγκ με TCA αλλά και με οξέα φρούτων αυξάνουν τη σφριγηλότητα του δέρματος προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μειώνουν τις καφέ κηλίδες και τα αποτελέσματα της φωτογήρανσης λόγω ηλιακής ακτινοβολίας. Λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις μικρές ρυτίδες του προσώπου.

Απομακρύνετε λοιπόν τα νεκρά κύτταρα,εξαφανίστε τις δυσχρωμίες του προσώπου,απαλείνετε τις πολύ λεπτές ρυτίδες του προσώπου και αποκτήστε μια πιο σφριγηλή ανανεωμένη επιδερμίδα.

Cherry Lips

Είναι τα χείλη σας από τη φύση τους πιο λεπτά ή έχουν χάσει το φυσικό τους μέγεθος με το πέρασμα των χρόνων; Ενισχύστε τα!

Χάρη στις σύγχρονες κοσμετικές θεραπείες το αίτημα για τέλεια χείλη ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο.

Στο ιατρείο Elixir, η ιατρός κ. Σακκά προσφέρει εξειδικευμένη θεραπεία με τη χρήση υαλουρονικού οξέος για την ανάδειξη του περιγράμματος ή / και του όγκου των χειλιών.

Πως δρα το υαλουρονικό;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που ποσροφά μεγάλες ποσότητες νερού αλλά μειώνεται με τα χρόνια.

Προσθέτοντας όγκο στα χείλη

Πριν τη θεραπεία η ιατρός κα Σακκά θα εκτιμήσει τα χείλη σας και θα συζητήσει μαζί σας, τις προσδοκίες σας απο την θεραπεία. Κατά την εφαρμογή, αφού έχει προηγηθεί η εφαρμογή μιας αναισθητικής κρέμας η ιατρός θα εγχύσει το υαλουρονικό με λεπτή βελόνα, προσεκτικά εκτιμώντας την ποσότητα του υαλουρονικού που τοποθετεί.

Αποτελέσματα

Το πρώτο 24ωρο τα χείλα θα είναι ελαφρώς πρησμένα αλλά στη συνέχεια θα έχουν ένα όμορφο, ενισχυμένο αποτέλεσμα, η διάρκεια του οποίου κρατά 6-8 μήνες.

Θα φαίνονται τα χείλη μου αφύσικα;

Παρότι η διαδικασία είναι άμεση, η τεχνική υαλουρονικού στα χείλη απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και αγάπη για τη λεπτομέρεια.

Στο ιατρείο ιατρικής αισθητικής Elixir προσπαθούμε και πετυχαίνουμε φυσικά αποτελέσματα, αναδεικνύοντας τη φυσική σας ομορφιά.
Η ιατρός έχοντας εκπαιδευτεί σε εξειδικευμένο σεμινάριο-masterclass για τη θεραπεία των χειλιών στο εξωτερικό, τοποθετεί τη σωστή ποσότητα στη σωστή αναλογία, πετυχαίνοντας αισθητικά καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Νήματα-PDO

Ανορθώστε και αποκαταστήστε το φυσιολογικό περίγραμμα του προσώπου σας, ενεργοποιήστε το δέρμα σας να αποκτήσει πάλι τη χαμένη του σφριγηλότητα.

Ανάπλαση, Επανατοποθέτηση

Αυτή η μέθοδος αφορά τη χρήση PDO (πολυδυοξανόνη) νημάτων για την ανόρθωση, σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και λαιμού. Με τα νήματα ανορθώνουμε - λίφτινγκ χωρίς νυστέρι - και επανατοποθετούμε το φυσικό περίγραμμα του προσώπου, παρακάμπτοντας τη βαρύτητα και ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς φυσικής στήριξης του δέρματος.

Με την είσοδο των βιοαπορροφήσιμων νημάτων κάτω από το δέρμα αναρτούμε το δέρμα σε μια νέα θέση. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με σταδιακή, ολοένα και μεγαλύτερη, βελτίωση σε διάστημα τριών μηνών μετά την εφαρμογή λόγω της νεοκολλαγένεσης που προκαλείται.

Στο ELIXIR τα απορροφήσιμα νήματα τελευταίας γενιάς πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.

Τι κάνουν τα νήματα PDO;

Ένα PDO νήμα ή νήμα πολυδυοξανόνης αποτελείται από ένα δυνατό συνθετικό υλικό την πολυδυοξανόνη, που χρησιμοποιείται στην ιατρική σαν απορροφήσιμο ράμμα για πάνω από 20 χρόνια. Η είσοδος των νημάτων αυτών στο δέρμα έχει διπλή δράση:

  • δημιουργεί άμεση ανόρθωση lifting (λιφτινγκ)
  • ενεργοποιεί τους ινοβλάστες γύρω απο το νήμα προκαλώντας νέα αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου.

Τα νήματα απορροφούνται πλήρως απο τον οργανισμό και το αισθητικό αποτέλεσμα από το νέο κολλαγόνο που παράγεται διατηρείται για περίπου 18 μήνες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, την ηλικία, τη γενικότερη υγεία και τις καθημερινές μας συνήθειες (π.χ. κάπνισμα). Χρησιμοποιούνται για να ανορθώσουμε και να αποκαταστήσουμε το περίγραμμα του προσώπου, τα ‘’πεσμένα’’μάγουλα και τη χαλάρωση του λαιμού.

Υαλουρονικό οξύ – Fillers

Διατηρήστε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά,αποκαταστήστε και βελτιώστε την απώλεια όγκου στα μάγουλα που προκαλείται φυσιολογικά με το πέρας των χρόνων.

Στο ELIXIR γνωρίζουμε ότι το λιγότερο ίσως είναι το καλύτερο στην περίπτωση των fillers.

Χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες υαλουρονικού οξέος, ενός τζελ κλινικά ελεγμένου με εξαιρετική ασφάλεια, αφού είναι απορροφήσιμο και όχι μόνιμο, για φυσικό και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα.

Επιλέγοντας προσεχτικά υψηλής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας υλικά πετυχαίνουμε να ανορθώσουμε, να αποκαταστήσουμε τη χαμένη στήριξη του δέρματος του προσώπου και το χαμένο όγκο πάντα με γνώμονα το φυσικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη γιατί τα υλικά έχουν μικρή ποσότητα αναισθητικού και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Η παραμονή του στο δέρμα κυμαίνεται απο 9-12 μήνες όμως τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο λόγω της ενεργοποίησης του κολλαγόνου που επίσης προκαλούν.

Υαλουρονικό στα Χείλη

Έχουμε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα υαλουρονικού οξέος που ενυδατώνουν, ενισχύουν τον όγκο των χειλιών, αποκαθιστούν το περίγραμμα και απαλύνουν τις κάθετες γραμμές στο πάνω χείλος.

Botox

Απαλύνετε, εξαφανίστε ή προλάβετε τις δυναμικές ρυτίδες απο τη σύσπαση μυών στο πάνω μέρος του προσώπου.

Το BotulinumToxin, γνωστό σαν Botox είναι μια φυσικά επεξεργασμένη ειδική πρωτεϊνη από το βακτήριο Clostridium Botulinum.

Χρησιμοποιείται με ασφάλεια στην ιατρική από το 1987 και από το 2002 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Aμερικής για αισθητικούς λόγους.

Όταν την ενέσουμε σε πολύ μικρή ποσότητα και με ακρίβεια για να χαλαρώσουμε τους μύες του προσώπου μπορούμε:

  • Να απαλύνουμε την αρνητική «θυμωμένη» έκφραση.
  • Να ελαττώσουμε ή να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες μετώπου, μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια.Επειδή τα μάτια είναι το πρώτο σημείο που μας έλκει σε έναν άνθρωπο, το Botox φωτίζει το βλέμμα με ένα εξαιρετικό τρόπο.

Είναι η πιο διαδεδομένη επαναστατική αισθητική θεραπεία γιατί θεραπεύει την αιτία των δυναμικών ρυτίδων : τη σύσπαση των μυών που προκαλούν σπασίματα και γραμμές στο δέρμα του προσώπου, σκληραίνοντας τα χαρακτηριστικά.

Η φιλοσοφία μας στο Elixirmed και στις θεραπείες του Botox ακολουθούν τη νέα παγκόσμια προσέγγιση των θεραπειών ιατρικής αισθητικής που λέγεται «FrenchTouch» και αφορά το φυσικό αποτέλεσμα αυτών των θεραπειών. Στόχος μας είναι να αποκτήσετε ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα, όχι «παγωμένο». Εξατομικεύουμε τις θεραπείες ανάλογα με τη δυναμική των μυών σας και τις προτιμήσεις σας. Η διάρκεια της θεραπείας Botox γενικά κυμαίνεται από 4-6 μήνες ανάλογα με την ατομική υγεία κάθε δέρματος την οποία προσπαθούμε και συμβουλευτικά να ενισχύσουμε.